Bvlgari & Calvin Klein

Здравейте! 
С идването на пролетта искам да направя ревю за част от любимите ми парфюми. 

Започвам с първият парфюм: 

Bvlgari Omnia Crystalline е аромат за дами, вдъхновен от съвършенството на кристала. Деликатен, нежен и съвършен аромат за жени. Парфюмериста оставил подписа си, името на този забележителен и много харесван дамски парфюм е Alberto Morillas. Представен на пазара 2005г. Оставя след себе си усещане за женственост, мекота, чистота и свежест. 
Ароматната комбинация  се отваря с нотки ефирен бамбук и екзотичните азиатски плодове наши, и наситен аромат на круша.  
 Вдъхновен от чистотата на кристала, Omnia Crystalline е аромат на Bvlgari, характеризиращ се с деликатни ароматни хармонии, създадени за една изчистена и съвременна душевност.
Omnia Crystalline е букет от свежест, който се ражда за живот от светлината на кристала, разкривайки чертите на чистата женственост. Символ за сияещата и неустоима  светлина, това ново ухание изразява грацията и баланса на спонтанната и решителна жена, чиято красота е подчертана от дискретна чувственост.
Скъпоценна като кристал, Omnia Crystalline комбинира различни ухания, които се сливат, за да създадат автентична и скъпоценна есенция.
Върховите нотки на аромата предполагат леко усещане, произлизащо от свежия акцент на бамбук и цветните нотки на наши - азиатски плод с древен произход.

Видеоклип за парфюма 


Вторият парфюм е на Calvin Klein:
Обожавам този аромат. 
 Уханието се разгръща с уникален букет от пасифлора, розов божур и мак. Интензивността на аромата се задълбочава с къпина, жасмин и нарцис, поръсени с нотки на течен шоколад.  Пристрастяващият аромат завършва с магнетична амбра, обвита във ванилия и пачули, и обгръщащ кожата мускус.
Връхни нотки: пасифлора, розов божур, роза
Сърдечни нотки: къпина, жасмин, шоколад, нарцис
Базисни нотки: амбра, ванилия, пачули, мускус
CK One Shock за него и за нея. Класиката CK One завладява със споделената младежка идентичност, която доминира над културните разлики. Това отличава и новото лансиране от класиката, с лансирането на различни аромати за нея и за него, марката отразява желанието на най-младите  фенове да прегърнат своята женственост или мъжественост. 
Изключете светлините. Увеличете звука. Действайте импулсивно.

Пристрастяващи аромати, които не искате да споделяте с никого.CK One Shock за нея. Емоционален – секси- импулсивен, чувствен флорален. 

Слънчев и усмихнат ден, целувки :) 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Основа под фон дьо тена

С какво нанасям фдт-а си?

Bourjois & Maybelline