Hair master

Здравейте!
Отдавна не съм писала, изоставам много с ревюта, но не ми остава никакво време. Толкова много ангажименти и работа покрай университета. Наскоро гледах парфюми онлайн и се зачудих между няколко, но така и не избрах.

Днес ще пиша за продукти, които ми станаха любимци. Единият го използвам от доста дълго време и ще продължавам и за напред, а другият е толкова симпатичен и нежен. 


Започвам от сухият шампоан -  Като всяка една жена държа косата ми да изглежда добре на 99% от времето.

Английската марка Batiste предлага широк спектър от сухи шампоани.
Смятам, че всяка една дама трябва да притежава сух шампоан, било то за път или сутрините, когато закъснява,а косата й не прилича на нищо. Сухите шампоани на Batiste са създадени за всякакви коси. Самият шампоан ме омагьосва с аромата си. Той мигновенно оказва помощ в някоя ситуация, когато  прическата ми не е достатъчно хубава . Бързо съживява слабата коса, придава й обем и свеж аромат какво по-хубаво.С Batiste мога да имам винаги чиста, свежа и обемна коса, където и когато пожелая, като за това не ми е необходимо сешоар или вода. 
Шомпоанът се предлага и в малки опаковки, които са изключително подходящи за път и дамска чанта.






Tangle Teezer принадлежи към забележителните марки в областта на грижата за косата. Красивата и здраво изглеждаща коса изисква специално внимание по отношение на избора на шампоаните, балсамите и другите продукти козметика за коса. Понякога се забравя обаче, колко е важно механичното третиране. Tangle Teezer е абсолютен хит между четките за лесно и щадящо сресване на суха и мокра коса. 

Гребенът, който идеално разресва  заплетената ми коса. Размерът му е толкова удобен и компактен. Събира се в дланта ми и мога да я нося с мен навсякъде. А цветовете и са толкова сладурски. При разресване, косъмчетата на гребена не накъсват косата ми. Подходящ е за както за суха така и за мокра коса. Косъмчетата са толкова меки, че ми разресване масажирам скалпа.


Хубава вечер от мен 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Основа под фон дьо тена

Красота от природата Bioten

Сладки аромати от Body shop