Makeup Revolution London

Напоследък попадам доста на ревюта за продукти от марката Makeup Revolution London, която същност е доста бюджетна. Попаднах на тези продукти след като разглеждах сайт за оригинален парфюм - parfimo.bg



Както виждате на снимката поръчах една от палитрите със сенки, руж и червило.


Makeup Revolution London Pro Looks Stripped & Bare е палитра с 15 цвята. Част от тях са матирани. Палитрата лесно може да се раздели на 3 все пак е 3 в 1. Цветовете са подходящи както за вечерен така и за дневен грим. Кутията е издържлива, хубава, като дизайн е направена доста добре . Има огледало, което смятам за доста важно за една палитра. Всички цветове са меки, но за желание някой от тях са доста прашливи. В повечето цветове се срещат бляскави частици. Като изключим по-светлите нюанси (говоря за три най-отгоре) останалите да пигментирани, но не прекалено. Светлите нюанси са идеални за излизане през деня, защото не се забелязват толкова. Цветовете позволяват наслояване. Не съм пробвала с мокра четка да видя как ще стоят, но със суха е добре. Като издръжливост не са от най-издръжливите или поне при мен. При някой друг може да се задържат повече време. 

Цената им е 16.50лв. Заслужа ви дори да не използвате всички цветове. 


Ако търсите бюджетен руж, то това е той. Като количество е 2.4g. и с цена около 3лв. Опаковката е изключително малка и удобна. Текстурата му е доста крехка и прашлива. Когато взема с четката от него леко изтръсквам, но него смятам за недостатък. Ружа е пигментиран, но не прекалено позволява наслояване. Цветът е топъл, леко розовеникав подходящ за лятото.В текстурата му има леко блестящи частици, които не се забелязват, когато го поставя на лицето си. 


Червилото  от Makeup Revolution с цвят Chic e толкова ненатрачиво въпреки бляскавите частици по него. Цвета е леко розов. Устните не изсъхнат. Нанася се лесно с едно движение и съм готова. Формулата е кремообразна, средна трайност. След като цвета падне частиците остават по устните ми. Цената му е изключително бюджетна 3.30лв. 

Това беше от мен за днес. Хубав и усмихнат ден :))

*Продуктите са изпратени за проба от http://www.parfimo.bg/, но мнението ми не е повлияно по никакъв начин. 
Извинявам се за качеството на снимките, имах технически проблеми и по-хубави нямаше как да станат. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Основа под фон дьо тена

С какво нанасям фдт-а си?

Bourjois & Maybelline